Site icon Epirusjournal.gr

Αποκαλυπτικοί διάλογοι της σπείρας με τις «πειραγμένες» αντλίες – “87 χιλιάρικα σε 5 μήνες”

kausima

Οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε τους πολίτες μέσω του παράνομου λογισμικού που ήταν εγκατεστημένο στο σύστημα εισροών-εκροών τουλάχιστον 20 πρατηρίων υγρών καυσίμων, είναι ενδεικτικοί για το μέγεθος των κερδών, την απληστία των μελών της και την κοροϊδία με την οποία αντιμετώπιζαν τους πολίτες που διαμαρτύρονταν για τον ελλειπή εφοδιασμό των αυτοκινήτων τους.

Ένας 39χρονος, βασικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, όπως και η 43χρονη σύζυγός του, διαχειριστές βενζινάδικου στη Βούλα συνομιλούν για χρηματικά ποσά:

Την ίδια ώρα ο 43χρονος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, και συνεργάτης του Γιώργου Μοσχούρη γνωστού ως “Θαμνάκια” που δολοφονήθηκε το 2025 στο Χαλάνδρι, έχει τηλεφωνική αντιπαράθεση με υπεύθυνο μαρίνας στην Εύβοια, με αφορμή τον ελλιμενισμό σκάφους του για επισκευή.

Σε άλλη συνομιλία υπαλλήλου πρατηρίου της εγκληματικής οργάνωσης, γυναίκα πελάτισσα διαμαρτύρεται για την ποσότητα του καυσίμου που την εφοδίασαν

Πηγή: thetoc.gr



Ακολουθήστε το EPIRUSJOURNAL στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Exit mobile version