«Το έργο Πηγάδια – Γέφυρα Πλάκας, είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, το οποίο θέλει ψυχή, υπομονή και δουλειά», τόνισε σήμερα στην Περιφερειακή Επιτροπή ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται να καλέσει για έλεγχο τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.
Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι στην κοίτη του ποταμού δεν έχουν πέσει πέτρες και μπάζα, αλλά χώματα που έχουν παρασυρθεί από τις βροχές. «Αν το έργο ήταν εύκολο θα το είχαν κάνει και άλλοι πριν από εμάς, και αν αυτή τη στιγμή σταματούσαμε (οι κάτοικοι) δεν θα έβλεπαν δρόμο ούτε μετά από 100 χρόνια», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της ενημέρωσης- τοποθέτησής του.
Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης- και έγινε αποδεκτό- να επισκεφθούν το έργο μαζί με τους επιβλέποντες μηχανικούς για να λάβουν όσες απαντήσεις θέλουν.

