Ιωάννινα: Η στάση έγινε ζούγκλα

Η στάση του αστικού ΚΤΕΛ απέναντι από τον “Kωτσόβολο”, προς Πανεπιστήμιο. Να τη δουν οι νέοι φοιτητές (οι παλιοί την έχουν συνηθίσει) και να χαρούν. Να θαυμάσουν κάτι που δύσκολα θα συναντήσουν στον πλανήτη ολόκληρο!

Τόση αδιαφορία, τόση υποτίμηση του επιβάτη- πελάτη! Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, στη διαδρομή για Πανεπιστημιούπολη. Λίγο πιο πάνω, η επόμενη στάση έχει απομείνει χωρίς στέγαστρο, με ένα μόνο παγκάκι. Δεν κάνουμε πλάκα. Τι να την κάνουν άλλωστε τη στέγη; Μήπως βρέχει στα Γιάννενα;  Όποιος γνωρίζει κάτι ανάλογο σε ολόκληρη τη χώρα ας το κοινοποιήσει  και σε μας.

Απέναντι από τη στάση «Ζούγκλα», ξενοδοχείο κάποιων αστέρων και δίπλα κανονική χωματερή σε άφραχτο οικόπεδο. Πιο πέρα τα σκουπίδια πετιούνται χύμα (εδώ ένα διαλυμένο αιρκοντίσιον!) ενώ πιο κει στρώματα και βαριά αντικείμενα μένουν για εβδομάδες δίπλα στους κάδους. Μια υπέροχη κατάσταση!

Η Δημοτική Αρχή -που θα ζητήσει του χρόνου  και πάλι την ψήφο μας- και ένα αστικό που ζητάει καθημερινά τον ακριβό οβολό από χιλιάδες φοιτητές για να τους στοιβάξει στους χώρους των λεωφορείων της σφυρίζουν αδιάφορα.

Μήπως να κάναμε κι εμείς το ίδιο;

Σκεπτόμενοι Πολίτες

Πηγή: epirus-tv-news.gr