Breaking News
mpalatsoukas_trisagio

Τρισάγιο στη μνήμη του Ήρωα Σμηναγού, Αναστασίου Μπαλατσούκα από το Δήμο Αρταίων

Τρισάγιο στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Αναστασίου Μπαλατσούκα, ο οποίος έπεσε ηρωικά, εν ώρα καθήκοντος, στις 26 Αυγούστου 2010, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 από το Δήμο Αρταίων.

Η τελετή θα λάβει χώρα στις 10:00 π.μ., στην πλατεία που φέρει το όνομά του, στην περιοχή «Τρίγωνο».

Η πόλη της Άρτας θα τιμήσει τον δικό της ήρωα, που με την αυτοθυσία του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και πατριωτισμού. Ο Δήμος καλεί όλους τους πο-λίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να αποδώσουν τον δέοντα φόρο τιμής στον αλησμόνητο Σμηναγό.

Ο Δήμαρχος Αρταίων θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, εξυμνώντας την προσφορά και την αφοσίωση του Αναστασίου Μπαλατσούκα στην πατρίδα, ενώ θα ακολουθή-σει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του ήρωα.

Πηγή: epirus-tv-news.gr



Ακολουθήστε το EPIRUSJOURNAL στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!