Breaking News
arxiepiskopos-alvanias

Επιδεινώθηκε η υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου -Μεταφέρεται εσπευσμένα στην Αθήνα με στρατιωτικό αεροσκάφος

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου και αναμένεται να γίνει αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Ο 95χρονος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, νοσηλεύεται από τις 30 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Τιράνων για παρακολούθηση ύστερα από εμφάνιση εποχιακής ίωσης.

Ωστόσο, η υγεία του παρουσιάσε επιδείνωση και αναμένεται να μεταφερθεί εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή (03.01.25) το απόγευμα στην Αθήνα με αεροσκάφος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και να εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπ. Άμυνας «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει, κατόπιν αιτήματος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), αεροσκάφος C-27J για την αεροδιακομιδή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιου από τα Τίρανα στην Αθήνα».

Σημειώνεται ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έγκρισης διπλωματικών αδειών, μέσω των αρμόδιων αρχών».

Πηγή: iefimerida.gr



Ακολουθήστε το EPIRUSJOURNAL στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!