Breaking News
ogkodoi-ioannina-laografiko-mouseio

Ιωάννινα: Σωροί από ογκώδη αντικείμενα δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο! – Παρέμβαση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Αντιμέτωποι με εικόνες εγκατάλειψης βρέθηκαν κάτοικοι και επισκέπτες των Ιωαννίνων, όταν σωροί από ογκώδη αντικείμενα και οικοσκευές εντοπίστηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, έξω από το Λαογραφικό Μουσείο Ιωαννίνων, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών, Μάκη Χρυσοστόμου, πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση ανακαίνισης κατοικίας, τα υλικά της οποίας βρέθηκαν παρατημένα σε δημόσιο χώρο.

«Άλλη μία ανακαίνιση ενός σπιτιού στα Ιωάννινα, φρόντισαν να την βγάλουν έξω απ’ το μουσείο. Τόσος κόσμος στην συγκεκριμένη περιοχή, κανένας δεν έβλεπε αυτόν τον ασυνείδητο που τα πέταγε», τόνισε ο κ. Χρυσοστόμου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

Ο Δήμος Ιωαννιτών καλεί για μια ακόμα φορά τους πολίτες να σεβαστούν τους κανόνες και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες καθαριότητας για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων.

Πηγή: epirusgate.gr



Ακολουθήστε το EPIRUSJOURNAL στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!