Η Μαρία Καρυστιανού, δήλωσε ότι η λύση για την Ελλάδα «θα προέλθει από ένα αυθεντικό κίνημα πολιτών», τονίζοντας πως δεν είναι βέβαιο αν η ίδια θα ηγηθεί.
«Ελπίζω να στηθεί σωστά, γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να το υπονομεύσουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν από το υπάρχον πολιτικό σύστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στο TV100, αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο πολιτικής εμπλοκής όσο και στην υπόθεση των Τεμπών. «Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, γιατί τον μεγαλύτερο φόβο τον έζησα. Τίποτα δε με φοβίζει πια. Ακόμη και όταν δέχτηκα απειλές, δεν φοβήθηκα», ενώ για τη δίκη υποστήριξε πως «δεν υπάρχει κατηγορία για την πυρόσφαιρα. Ο ανακριτής απέκρυψε τα βίντεο, κατέστρεψε βιολογικό υλικό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο». τόνισε.
Αναφερόμενη στην κόρη της, Μάρθη, μίλησε με βαθιά συγκίνηση: «Η πίστη μου στο Θεό δυναμώνει όλο και περισσότερο. Νιώθω την παρουσία του Θεού μέσα από την κόρη μου. Νιώθω την επικοινωνία με την κόρη μου και είναι σύμφωνη με όσα κάνω. Τη νιώθω και την αισθάνομαι».
Στο κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό, ανέφερε ότι πολλοί νέοι σκέφτονται τη φυγή στο εξωτερικό, αλλά το όραμά της είναι μια χώρα όπου τα παιδιά «θα μπορούν να χτίσουν το μέλλον τους εδώ, χωρίς να αναζητούν αλλού ποιότητα ζωής». Όπως είπε, «η κοινωνία ζητά άλλα πράγματα από αυτά που προσφέρει το πολιτικό σύστημα».
Τέλος, αποκάλυψε ότι την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου θα τοποθετηθεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Πηγή: eleftherostypos.gr
Epirusjournal.gr Η καθημερινότητα της Ηπείρου σε ένα site! 