Breaking News
KATHARISMOS_DROMON_GIANNENA-1

Πλύσιμο πεζοδρόμων στο κέντρο των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο

Σε εκτεταμένο πλύσιμο και καθαρισμό πεζοδρόμων στο κέντρο των Ιωαννίνων προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εργασιών για τη βελτίωση της εικόνας και της καθαριότητας της πόλης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 06:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και θα αφορούν τις ακόλουθες οδούς:

  • Γ. Σακκά, από την Πυρσινέλλα έως τη Μιχαήλ Αγγέλου
  • Ζυγομάλη, από τη Χαριλάου Τρικούπη έως τη Γ. Μελανίδη
  • Μιχαήλ Αγγέλου, από τη Χαριλάου Τρικούπη έως το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου
  • Βλαχλείδη, από τη Μιχαήλ Αγγέλου έως την 28ης Οκτωβρίου
  • Πουτέτση, από τη Βλαχλείδη έως τη Χαριλάου Τρικούπη
  • Μελανίδη, στο τμήμα πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους καταστηματάρχες των συγκεκριμένων δρόμων να συμβάλουν στην ομαλή εκτέλεση των εργασιών, απομακρύνοντας από το προηγούμενο βράδυ τα τραπεζοκαθίσματα και τις ομπρέλες, καθώς και αναδιπλώνοντας ή απομακρύνοντας τις τέντες, ώστε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στα συνεργεία και στα οχήματα καθαριότητας.

Όπως επισημαίνεται, η συνεργασία των επαγγελματιών είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθούν οι εργασίες χωρίς καθυστερήσεις και να αποδοθούν οι πεζόδρομοι καθαροί και ασφαλείς στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Πηγή: epiruspost.gr



Ακολουθήστε το EPIRUSJOURNAL στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!