Τρεις νέους κόμβους σχεδιάζει να κατασκευάσει η Περιφέρεια Ηπείρου στην Εθνική Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας..
Τρεις νέοι κόμβοι που θα προστεθούν σε πολλούς άλλους που γίνονται τα τελευταία χρόνια σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους.
Είναι τα έργα που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια και έχουν την τιμητική τους σε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Αυτή την φορά λοιπόν ετοιμάζεται τεχνικός σύμβουλος με συνολική αμοιβή 136 χιλιάδων ευρώ και με αντικείμενο την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας στην συλλογή στοιχείων και την σύνταξη συμβατικών τευχών για την κατασκευή κόμβων σε Καστροσυκιά, Κανάλι και Λυγιά..
Φυσικά ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση της παραλιακής εθνικής δεν υπάρχει, ωστόσο διατίθενται σημαντικά ποσά για την κατασκευή κόμβων που θα ανταποκρίνονται και σε μελλοντικές ανάγκες.
Πηγή: epiruspost.gr
Epirusjournal.gr Η καθημερινότητα της Ηπείρου σε ένα site! 