Την τιμωρία των ενόχων για τον θάνατο του γιού τους Αλέξανδρου Κετίκογλου ζητούν οι γονείς του αδικοχαμένου νέου Θεόφιλος Κετίκογλου και Αλεξία Ροπόκη.
Οι γονείς δια του δικηγόρου τους Αναστασίου Μακρή παραθέτουν νέα στοιχεία για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης σην πισίνα της Σχολής Υποβρύχιων Καταστροφών και οδήγησαν τον μόλις 21 ετών Αλέξανδρο στον θάνατο.
Σύμφωνα με την αναφορά υπάρχει εμμάρτυρο υλικό της δικογραφίας σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξανδρος έπεσε θύμα ενός ανηλεούς, τιμωτηρικού ατομικού καψονιού στο πλαίσιο της εκπαίδευσης υποδεικνύοντας ως υπαίτιους τόσο τον εκπαιδευτή όσο και τα πρόσωπα που ενώ μπορούσαν δεν απέτρεψαν την τραγική εξέλιξη.
Οι γονείς κάνουν λόγο για δολοφονία του γιού τους και για προσπάθεια εξόφθαλμης συγκάλυψης ευθυνών ζητώντας από την Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και, εκτιμώντας ορθά και αμερόληπτα το αποδεικτικό υλικό, να αναβαθμίσει την κατηγορία από θανατηφόρο έκθεση σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως διώκοντας όλους τους υπαιτίους, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και να δικαιωθεί η μνήμη του Αλέξανδρου.
Epirusjournal.gr Η καθημερινότητα της Ηπείρου σε ένα site! 